Ξεχωριστές Εμπειριες στο Ναυπλιο

Οι μοναδικές και διαφορετικές εμπειρίες που προσφέρουμε στο Nafplio Hotels
θα σας ταξιδέψουν από τον δέκατο ένατο ως τον εικοστό πρώτο αιώνα.

εμπειριες στο Ναυπλιο - Nafplio Hotels

Εμπειρία μήνας του μέλιτος

Επιλέξτε ένα από τα ξενοδοχεία του Nafplio Hotels για το ταξίδι του μέλιτος απαράμιλλης ευτυχίας!

Για αξέχαστες γαμήλιες στιγμές μια πληθώρα εμπειριών και υπηρεσιών καθώς και μια μεγάλη ποικιλία διαμονής και ανέσεων προσφέρονται, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας, για τις αξέχαστες γαμήλιες στιγμές σας.

Εμπειρία οικογενειακές διακοπές

Αυτό που μας συγκινεί περισσότερο στο Nafplio Hotels, είναι το να προσφέρουμε στους πελάτες μας την οικογενειακή θαλπωρή και την ηρεμία, σε συνδυασμό με την ασφάλεια, την απερίγραπτη φυσική ομορφιά.

Περάστε ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά σας μαζί μας.

εμπειριες στο ναυπλιο - Nafplio Hotels
εμπειριες στο Ναυπλιο - Nafplio Hotels

Εμπειρία ελληνικό πρωινό

Επιλέγοντας πάντα φρέσκα συστατικά προσφέρουμε στους φιλοξενούμενους μας κάθε πρωί ένα πλούσιο και νόστιμο πρωινό με μοναδικές γεύσεις, βασισμένο σε παραδοσιακές συνταγές της Αργολίδας.

Αυτή την μοναδική εμπειρία την κάνουμε κομμάτι της φιλοξενίας μας και την προσφέρουμε στο επισκέπτη ως κομμάτι μιας μοναδικής ταξιδιωτικής εμπειρίας.

Εμπειρία οινογνωσίας

H ελληνική γαστρονομία διατηρεί ζωντανή μια βαθιά ριζωμένη παράδοση εκλεκτών γεύσεων και εκλεπτυσμένου οίνου, η οποία διατρέχει τους ρωμαϊκούς και μεσαιωνικούς χρόνους για να φτάσει στη μαγειρική τέχνη που απολαμβάνουμε σήμερα.

Η Ελλάδα ξεχωρίζει ανάμεσα στις υπόλοιπες οινοπαραγωγικές χώρες τόσο για την ποικιλομορφία του εδάφους της όσο και για το πλούσιο κλίμα της. Κάθε Σάββατο γίνονται μαθήματα γευσιγνωσίας στο οινοποιείο Skouras κατόπιν κράτησης. Αν θέλετε να συμμετάσχετε σε κάποια από τις επόμενες γευσιγνωσίες μπορείτε να στείλετε e-mail στο info@skouras.gr.

εμπειριες στο Ναυπλιο - Nafplio Hotels
εμπειριες στο Ναυπλιο - Nafplio Hotels

Σπορ & αναψυχή

Blue Health Club
(Jacuzzi-Sauna-Gym)
Γήπεδα τέννις
Beach Volley
Γήπεδο ποδοσφαίρου 5×5
Μπάσκετ
Θαλάσσια σπορ

Phototour Ναύπλιο

Το Ναύπλιο αποτελεί γνωστό και πολυφωτογραφημένο τουριστικό προορισμό. Έτσι είναι αναπόφευκτα ιδωμένο μέσα από διάφορες οπτικές γωνίες και φακούς. Ωστόσο, δοκιμάσαμε να βρούμε σημεία που θα μπορούσαν ακόμη, να μας φέρουν σε επαφή με το άγνωστο μέσα στη ροή του οικείου περιβάλλοντος.

Με το βλέμμα των ξένων μέσα μας, θα ξανακοιτάξουμε μαζί τον ιστό μιας πόλης φτιαγμένης να αμύνεται, με αρχιτεκτονική και δόμηση διαπολιτισμικά ολοφάνερες και με ποικίλες αποχρώσεις. Θα δοκιμάσουμε να τον μεταφράσουμε φωτογραφικά πάνω στις γωνίες όπου ξεπροβάλλουν η θάλασσα, οι πολεμίστρες, τα κάστρα και οι κατακόμβες της μνήμης.

εμπειριες στο Ναυπλιο - Nafplio Hotels
εμπειριες στο Ναυπλιο - Nafplio Hotels

Καταδύσεις

Το Ναύπλιο είναι μια όμορφη πόλη πολύ κοντά στη θάλασσα. Η αγάπη για τη θάλασσα και το ενδιαφέρον για τον βυθό της δημιούργησαν ένα κέντρο καταδύσεων. Βρίσκεται πολύ κοντά στο Ναύπλιο μόλις 5 λεπτά μακριά με το αυτοκίνητο. Το κέντρο καταδύσεων είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, η οποία παρέχει εκπαίδευση στο scuba diving σύμφωνα με τα διεθνή κριτήρια.

Ειδικεύουν τους επαγγελματίες δύτες να πάρουν μεγαλύτερο βαθμό πιστοποίησης. Μαθήματα προσφέρονται επίσης, και για αρχάριους στο scuba diving, οι οποίοι θα ήθελαν να αποκτήσουν μια σχετική εμπειρία. Οι καταδύσεις γίνονται στην περιοχή γύρω από το Ναύπλιο και το Τολό από πιστοποιημένους δασκάλους.