ΔΙΑΜΟΝΗ ΝΑΥΠΛΙΟ ΣΤΑ NAFPLIO HOTELS

Σε μικρή απόσταση από το Ναύπλιο, τα ξενοδοχεία Alexandros και Ignatia υπόσχονται
να σας προσφέρουν μια αξέχαστη διαμονή με υψηλού επιπέδου φιλοξενία και άριστη
εξυπηρέτηση. Επιλέξτε αυτό που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες.

ALEXANDROS HOTEL

Το Alexandros Hotel είναι ένα σύγχρονο «Boutique Style» ξενοδοχείο μόλις 4 χλμ. από το γραφικό Ναύπλιο – στην παραλιακή οδό Ναυπλίου-Ν.Κίου.
Προσφέρουμε σε κάθε επαγγελματία και ταξιδιώτη υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Η πολυτέλεια δεν είναι προνόμιο λίγων, αλλά δικαίωμα κάθε επισκέπτη που επιθυμεί να προσφέρει στον εαυτό του μια άνετη και ποιοτική διαμονή. Κατά τη διάρκεια της παραμονής σας στο Alexandros Hotel θα απολαύσετε όλες τις ανέσεις και την άψογη εξυπηρέτηση που σας προσφέρει το εκπαιδευμένο προσωπικό μας.

Το Alexandros Hotel φημίζεται για την προσιτή πολυτέλειά του, την αρμονία των χρωμάτων και την έμφαση στη λεπτομέρεια. Η διακόσμηση και το μοντέρνο design των 14 διαμερισμάτων μας έχει καθιερώσει το Alexandros Hotel την κορυφαία επιλογή για τους επαγγελματίες και τουρίστες επισκέπτες.

διαμονη ναυπλιο - Nafplio Hotels
διαμονη ναυπλιο - Nafplio Hotels

IGNATIA HOTEL

Το ξενοδοχείο Ιgnatia βρίσκεται μόλις 5 λεπτά από το κέντρο του πανέμορφου Ναυπλίου & του εμπορικού Άργους. Είναι χτισμένο σε μια γραφική παραλία του Αργολικού κόλπου, στον δήμο της Νέας Κίου. Συνδυάζει έτσι την ηρεμία της θάλασσας με τη γραφικότητα του τοπίου. Το ξενοδοχείο Ignatia προσφέρει υψηλού επιπέδου φιλοξενία που αποπνέει την αγάπη και τη φροντίδα των ανθρώπων του. Αυτό οφείλεται κυρίως στο ότι φέρει τη σφραγίδα των 30 χρόνων της εμπειρίας τους.

Βασικό μέλημα των ανθρώπων του ξενοδοχείου Ignatia είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών με γνώμονα την άνεση και την απόλυτη ικανοποίηση των αναγκών των φιλοξενούμενών του. Ηρεμήστε, αφεθείτε στην απόλαυση της κάθε στιγμής μπροστά στη θέα του Αργολικού κόλπου και του ρομαντικού Ναυπλίου!